Bi rad postal član KŠIB-a, pa ne veš, kako?

Postopek je pravzaprav precej enostaven, saj te od članstva v klubu loči le nekaj korakov:

  1. Da bi postal naš član, moraš biti dijak ali študent, kar pomeni, da imaš veljavno potrdilo o šolanju. Tega moraš priložiti k pristopni izjavi, ki jo izpolniš s svojimi podatki, najdeš pa jo na naši spletni strani oziroma v prostorih kluba, kjer ti jo bo v času uradnih ur rade volje dal naš dežurni aktivist.
  1. Ob oddaji izpolnjene pristopne izjave in potrdila o vpisu prejmeš člansko izkaznico, ki jo aktivist izpolni s tvojimi podatki in nanjo odtisne klubski žig. Na kartico kasneje na predvideno mesto dodaš še svojo fotografijo.
  1. Tako postaneš naš član! Vendar, pomni: svojo člansko izkaznico skrbno čuvaj in pridno nosi s seboj, saj lahko ugodnosti, ki ti jih nudimo kot članu, koristiš le s predložitvijo kartice, s katero dokažeš, da si »naš«! 😉

Kakšne ugodnosti imam kot član?

Kot član kluba lahko koristiš številne ugodnosti. Ob obisku naših prostorov v času uradnih ur, ki so ob petkih od 19h do 21h in ob sobotah od 10h do 12h, pri tiskanju prvih 30 strani dobiš zastonj, tiskanje vsake naslednje strani pa znaša samo 3 cente. Za vezavo gradiva pa boš odštel zgolj 0,70 €! 

Ostale ugodnosti, ki ti jih nudimo, najdeš v KŠIB-ovem popustniku: DODAMO SPROTI.

Da bi postal naš član, lahko izpolnjeno pristopno izjavo prineseš v naše prostore v času uradnih ur ali pa izpolniš spodnji obrazec.

Obrazec