ČETRTA TRADICIONALNA KŠIB-OVA ČAJANKA

V petek, 9. 3. 2018, je v Mladinskem klubu Nade Žagar (MKNŽ) potekala naša, zdaj že tradicionalna, čajanka. Letos smo aktivisti Kluba študentov Ilirska Bistrica dogodek obarvali malo drugače.
Glasbeno vzdušje, ki so ga pričarali člani akustične skupine Comodo, si je podalo roko z dozo smeha, za katerega sta poskrbela stand up komika Marko Žerjal in Matic Kokošar. Seveda pa čajanka ne bi bila čajanka brez čajev! Obiskovalcem sta bila na voljo zeliščni čaj Welness – sprostitev ter sadni čaj Mango in prijatelji, ki so si ga navzoči lahko posladkali z domačim medom. Poleg čaja smo pripravili tudi ledeni čaj z okusom granatnega jabolka in pasijonke ter razne sladice – od piškotov do mafinov. Na mizo s sladicami sta poleg naših svoje dobrote postavila tudi Marjan Krebelj, ki je pripravil japonsko sladico mochi, ter Ivan Zatković iz podjetja Zdrava skušnjava, ki je poskrbel za presne tortice. Tekom večera je potekala tudi nagradna igra, v kateri so sodelovali vsi obiskovalci naše čajanke. Trije srečneži so dobili prisrčne nagrade.
Klub študentov Ilirska Bistrica se zahvaljuje vsem obiskovalcem in tistim, ki so kakor koli pripomogli k izvedbi tega odlično izpeljanega projekta. Upamo, da se vidimo tudi prihodnje leto!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *