Beležite, izstopajte in si ustvarite nove priložnosti!

 

 

 

 

 

 

Začnite beležit v Nefiks in si zagotovite zaposlitveno prednost, organizacije pa postanite del družbeno     odgovornih organizacij, ki spodbujajo mlade k večji zaposljivosti!

   V torek, 20. januarja bo v Ljubljani potekala že 4. podelitev Nefiks priznanj.

 

 

 

 

 

Prijave na Nefiks priznanje zbiramo do 15. januarja 2015.

Nefiks je vodilni sistem beleženja neformalno pridobljenega znanja v Sloveniji, ki mladim omogoča, da na enem mestu sistematično zberejo vse neformalno pridobljene in s strani organizacij potrjene kompetence. Neformalno znanje, pridobljeno v mladinskih organizacijah ali pri ostalih neformalnih aktivnostih, pozitivno vpliva na zapo

slovanje mladih. Pri tovrstnem udejstvovanju mladi ne pridobivajo zgolj kompetenc, temveč širijo svojo socialno mrežo in preizkušajo svoje odkrite in še neodkrite talente.

V elektronski Nefiks se brezplačno registrirate in še vedno se na priznanje lahko prijavite tudi vi. To lahko storite preko www.nefiks.si spletne strani, kjer se lahko prijavijo posamezniki, ki bodo imeli v obdobju od leta 2013 do 15. 01. 2015 najmanj 3 nove vnose v Nefiks ter organizacije, ki bodo v istem obdobju uporabnikom vnesle najmanj 2 različni aktivnosti.

Sama podelitev Nefiks priznanja, ki bo 20. januarja 2015 pa bo dogodek namenjen druženju in mreženju vseh udeležencev. Na Zavodu Nefiks, ki je organizator projekta so prepričani,  da boste po dogodku vsi bogatejši za prijetno izkušnjo in nova poznanstva, ki so morda nova stopnička k zaposlitvi.

Tiste z najbolj kvalitetnimi in relevantnimi vpisi pa poleg priznanja čaka posebna praktična nagrada.

Za več informacij o priznanju in dogodku obiščite spletno strani strani www.nefiks.si ali www.talentiran.si ter Facebook  https://sl-si.facebook.com/indeksnefiks , kontaktirate nas lahko na elektronski naslov: nefiks@nefiks.si  ali mobilno številko 040 698 915.

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *