DOBILI SMO SE NA PLACU

DOBILI SMO SE NA PLACU

 

Dolgo zastavljen cilj Kluba študentov Ilirska Bistrica, da bi priredili dogodek za vse generacije, se je končno uresničil. V sodelovanju z Društvom otroške delavnice in animacija ter Turistično-informacijskim centrom Ilirska Bistrica se je 19. avgusta zgodil dogodek, ki smo ga poimenovali Dobimo se na Placu. Društvo otroške zabave in animacija je dogodek otvorilo z zabavnim programom za najmlajše, v okolici pa so raznorazna društva, razstavljavci, klubi ipd. že pridno polnili in krasili lepo število stojnic, kjer so se predstavljali. Obiskovalci so dodobra zapolnili osrednje prizorišče, kjer je za uvod v večerne ure poskrbela skupina Narcis. Plesnih parov ni manjkalo, organizatorji pa smo bili presrečni, da je naša ideja o dogajanju v ilirskobistriškem središču tako lepo uspela.

Bolj kot se je na Plac spuščala tema, več mladih se je zbralo, to pa je pomenilo samo eno – nastop vsem poznane skupine Ana Pupedan, ki je na začetku ubrala nekoliko nežnejši pristop, kasneje pa dogodek zaključila z eksplozijo energije.

In ravno to je tisto, kar po našem mnenju dandanes manjka – dogodki, kjer se zberejo obiskovalci različnih starosti, dogodek, kjer vsak najde nekaj zase in dogodek, kjer pozabimo na vsakdanje skrbi in se preprosto družimo.

V upanju, da bo dogodek postal tradicionalno vsakoletni, se zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri projektu. Se vidimo naslednje leto, saj veste kje – Dobimo se na Placu!

 

Sara Kogovšek

Galerijo slik najdete tukaj: https://www.facebook.com/ksibko/photos/?tab=album&album_id=1766256816989025

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *