Nagradna igra “Grem z javnim…”

Spoštovani predsedniki in svetniki,

ŠOS je pravkar vzpostavil nagradno igro v okviru projekta Grem z javnim …, katerega ključni namen je spodbujanje uporabe javnega prevoza med mladimi. V nagradni igri bodo lahko mladi sodelovali tako, da bodo ustvarili fotografijo med tem, ko uporabljajo javni prevoz in jo naložili na Facebook stran Študentske organizacije Slovenije. Za nagrade se bodo lahko potegovali tisti, ki bodo fotografije posredovali in tisti, ki jih bodo všečkali.

Vabim vas, da na spletni strani in Facebook strani svojega kluba delite novičko o nagradni igri in k sodelovanju povabite svoje študente.

Razširjeno novico si lahko preberete tukaj.

Nagradno igro pa lahko najdete tukaj. Da vam bo lažje, lahko za objavo nagradne igre na Facebooku uporabite tudi tole obvestilo:

Letos gremo vsi z javnim! Pofotkaj se med tem, ko uporabljaš javni prevoz, deli fotografijo z nami in se poteguj za bogate nagrade. Klikni na nagradno igro in izvedi več!

Da bo zadeva bolj zanimiva, objavite tudi kakšne klubske fotografije v času uporabe javnega prevoza, verjamemo, da jih imate.

Lep pozdrav

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *