Razpis Škisova štorklja

Z današnjim dnem se pričenja že 9. Škisova štorklja. Projekt je namenjen študentskim družinam, sestavljen pa je iz dveh delov. V prvem delu se bo odvil natečaj otoških odtisov, ki bo trajal od 20. februarja 2014 do 20. marca 2014. Drug del projekta pa se bo odvil na materinski dan, 25. marca v vrtcu v študentskem naselju v Rožni dolini. Poleg otvoritve razstave otroških odtisov, poslanih na natečaj, bodo potekale delavnice za otroke in delavnica avtogenega treninga za mlade mamice.

Razpis Škisova štorklja

Tema letošnjega natečaja je “Otroški odtis”. Otroci lahko svoj odtis izdelajo s pomočjo staršev, tako da lahko sodelujejo otroci vseh starosti. Izdelke pošljite na naslov Zveza ŠKIS, Parmova 53, 1000 Ljubljana, s pripisom za Škisovo štorkljo.

Pri projektu lahko sodelujejo družine, kjer ima vsaj eden od staršev veljaven status študenta za tekoče študijsko leto. Potrdila o statusu študenta lahko v originalu ali fotokopiji pošljete na zgoraj omenjeni naslov Zveze ŠKIS, kopijo lahko pošljete tudi preko elektronske pošte na naslov vesna.zvezaskis@gmail.com s pripisom za Škisovo štorkljo. S poslanim potrdilom o statusu študenta, tudi soglašate z objavo otroškega odtisa na spletni strani Zveze ŠKIS in na zaključni razstavi, ki bo od 25. marca dalje v vrtcu v študentskem naselju v Rožni dolini.

Ker prejetih odtisov ne moremo ocenjevati, saj jih bodo ustvarili otroci različnih starosti, smo se odločili, da bomo nagrade podelili s pomočjo žreba. Nagrajeni bodo vsi prejeti odtisi. Prva izžrebana številka bo prejela največjo nagrado, vsak naslednja pa manjšo. Nagradni žreb bo potekal skupaj s podelitvijo nagrad na materinski dan 25. marca od 17. ure dalje v vrtcu v študentskem naselju v Rožni dolini. Takrat bo potekalo tudi osrednje dogajanje projekta.

Za dodatne informacije in vprašanja se lahko obrnete na vesna.zvezaskis@gmail.com ali na 051-686-534.

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *