Simbioza giba išče prostovoljne študente in študentke

Projekt Simbioza-giba 2014 za mesec oktober išče študente in študentke prostovoljce, ki bi opravljali delo lokalnih ali regionalnih koordinatorjev. Ni pomembno iz kje ste ali kaj študirate, zaželena je zgolj velika mera dobre volje in pripravljenosti za sodelovanje v enem najbolj znanih medgeneracijskih projektov v Sloveniji.

1-simbioza-giba-naslovka

Simbioza je socialna inovacija, ki je pokazala, da ima medgeneracijsko sodelovanje velik pomen za prihodnost. Projekt povezuje Slovenijo od leta 2011. Sprva je več kot 20.000 ljudi združil na računalniških delanicah. Vse bolj se širi mednarodno, letos pa tudi na področje zdravja in gibanja. Želja snovalcev Simbioze je odpirati nove športne objekte in starejšim omogočiti spoznavanje novih športov, udeležbo na različnih vadbah, dajanje zgleda celotni Sloveniji. Simbioza giba želi ustvarjati družbo, v kateri mladi spoznavajo bogastvo modrosti, ki se skriva v starejših ljudeh. Družbo, v kateri starejši zaradi solidarnih mladih verjamejo v prihodnost.

Letos bo Simbioza gibala. Starejši se bodo lahko udeležili različnih vadb vsak dan med 10.00 in 11.00 ter med 17.00 in 18.00 od 13. oktobra do 19. oktobra 2014.

Da pa bi projekt bil uspešen in izveden v zaželjenem obsegu, projekt Simbioza giba 2014 za mesec oktober išče študente in študentke prostovoljce, ki bi opravljali delo lokalnih ali regionalnih koordinatorjev. Ni pomembno iz kje ste ali kaj študirate, zaželena je zgolj velika mera dobre volje in pripravljenosti za sodelovanje v enem najbolj znanih medgeneracijskih projektov v Sloveniji.

Za več informacij ali z vprašanji se lahko obrnete na: lokacijesimbioza@simbioza.eu ali preko telefonskega kontakta: 040 610 046; 041 771 655. Več o projektu si preberite tukaj.

Izkoristite sijajno priložnost za pridobivanje novih izkušenj in dobrih referenc za naprej!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *