Ypsilon Mladi se vrača z delavnicami Worda, Excela ter InDesigna!

Ypsilon Mladi je projekt, ki ga socialno podjetjeSimbioza Genesis tekom celega leta soustvarja v sodelovanju z Microsoftom. Je glavni projekt kampanje e-Skills for Jobs 2014, ki jo izvaja Evropska komisija. V okviru projekta bodo v novembu potekale naslednje delavnice:

5. november ob 17. uri: Spoznaj se z MS Office Excelom (osnovno)

Da vaše znanje Excela ne bo več pomanjkljivo in vnašanje podatkov v seminarsko nalogo ne bo večna težava pred oddajo pisnih izdelkov, izkoristite možnost brezplačne delavnice osnovne uporabe Excela.

11. november ob 17. uri: Nadgradi svoje znanje MS Office Excela (nadaljevalni)
Vam osnovna uporaba Excela ne povzroča težav, nadgradnja pa stoji na nekoliko majavih tleh? Delo s formulami in uporaba različnih funkcij po tej delavnici ne bo več korak stran.

14. november med 16. in 20. uro ter 15. november med 9. in 18. uro: Vikend delavnica ‘Kreativno ustvarjanje z InDesignom’
Poigravanje s stili in filtri še nikoli ni bilo tako zabavno. Spoznajte se z osnovnimi veščinami InDesigna (več informacij vam je na voljo tukaj). Cena za 16-urno delavnico je 30 eur.

18. november ob 17. uri: Še nikoli tako preprosta uporaba MS Office Worda!
Seminarska naloga končana, vas pa je bolj kot ocene strah, kako boste uredili kazalo? Da oblikovanje besedil ne bo več težava, se udeležite brezplačnega tečaja MS Office Word, kjer se boste naučili celostnega urejanja besedil in dokumentov, poleg osnovnih funkcij pa boste posegli tudi po tistih “zavihkih”, ki se jim ponavadi raje izognete.

25. november ob 17. uri: Obvladaj MS Office Excel! (napredni)
Ovladate osnovne in dodatne funkcije Excela, a vseeno verjamete, da se v tem programu skriva še nekaj – več? Udeležite se napredne delavnice Excela, kjer se boste naučili stvari, ki bodo še dodatno nadgradile vaše znanje! Cena delavnice je 10 eur.

 

Vse delavnice potekajo v prostorih podjetja Simbioza Genesis, na Dunajski 22, v Ljubljani.

Izberite si delavnico, ki se je želite udeležiti, in se prijavite tukaj.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *